fbpx

Диети од Тоше Зафиров

Tоше Зафиров го споделува своето искуство, познавањето за правилна исхрана и режими со цел сетто свое знаење да го доближи до неговите фанови и следбеници.

Сите режими што ги препорачува тој се тестирани, и за нив постојат докажани резултати за ефикасност во она за што се користат.

Наменети се за луѓе кои се стремат кон промена и подобрување на квалитетот на своето здравје, искористувајќи ги најновите трендови кои носат енергија на вашето тело.
Со ваше следење на чекорите и запазувањето на режимите можете да обезбедите долг и здрав живот.
An image of a diet plan where a calories screen explaining breakfast, lunch and dinner can be seen on a tablet screen with an apple, cabbage, milk, fish, bread, bananas, broccoli and tomatoes can be seen in the background

Најпродаван ПродуктДетокс Диета

„Детокс Диетата“ е создадена за промена на секојдневниот живот на една личност, која е подготвена да го посвети своето време и максимално да го изнесе максимумот на своето тело.
Оваа диета ќе ви помогне да го исчистите организмот со намалување
на нивото на шеќер и сол,со што се доведува до пониски телесни
маснотии.
Конечно имате шанса да започнете повторно да се чувствувате како
себе си, да останете здрави во вашиот живото губејќи 10 до 50
килограми тежина во процесот без никакви не сакани ефекти.
Оваа диета е наменета за секој кој се чувствува исцрпено и има
недостаток на енергија во текот на денот при извршувајќи ги своите
секојдневни задачи.
Доведете го својот максимум од енергијата на вашето тело, почнете да
јадете и живеете револуционерно.
Препорачуваме да ја испробате оваа диета за да дознаете колку е
способен вашиот ум и вашето тело.
An image of a diet plan where you can see all kinds of vegetables thrown from the bag as on the side there is the Detox Diet Showcased

Персонализиран режим на исхрана

Додека во моментов ја нудиме нашата детокс диета, нашите идни планови опфаќаат цел систем со кој ќе може да се направи персонализиран режим за вас, врз основа на вашата висина, тежина, возраст и начин на живот.
Kога станува збор за режими, многу луѓе може да го споделат своето незадоволство од претходно користење на најразлични и некомпатабилни режими за нивниот животен стил.
Со таа цел нашиот тим е подготвен да изработи персонализирани режими прилагодени со вашиот начин на живот како и вашите најразлични потреби.
Влезете длабоко во светот на исхраната и погледнете еден од најдобрите и најефикасните планови за исхрана во светот.

A vector image of a diet plan where a fish can be seen, a chicken, a bottle of water, cabbage, tomatoes, eggs, broccoli and bananas.