fbpx

Детокс диета

Нарачај Сега

Добредојдовте во финалната фаза за купување на Детокс Диетата.

Во прилог, Ве молиме внесете ја вашата електронска пошта (е-маил адреса) и новокреирана лозинка.

Лозинката мора да се содржи од најмалку осум карактери вклучувајќи една голема буква, една мала буква, и една бројка.

Пример: Tose1234 или Detox123.

Повторно внесете ја истата лозинка и  притиснете го полето ‘Register’.

За крај, ќе добиете електронска пошта со детални информации за вашата регистрација.

Со Почит,
Тимот на Тоше Зафиров