fbpx

Збор

Од Авторот

“Водете сметка за своето тело затоа што тоа е единствено место каде што морате да живеете.”

За

Патот кон Врвот

Гледајќи го врвот пред него, добива уште поголема волја да го освои. Исконскиот порив го носи напред. Започнува да трча. Трчајќи ги поминува најтесните, лизгави патеки.

Суров, бескрупулозен е кон себеси, обучен со јака спартанска дисциплина. Не се штеди во ниеден момент! Одејќи кон врвот, соочувајќи се со разни опасности, кои го привлекуваат како магнет, тој им одолева отсечно, решително и бескомпромисно.

Сè ова придонесува со храбри чекори да стаса до врвот. Вложува огромен труд! Херојски издржува! Безусловно победува неговата цврста волја, предводена од неговиот челичен карактер.

Патот до успехот е остварен! Целта е постигната!

Врвот е освоен!

Ако сакате да прочитате повеќе за авторот, кликнете

Нарачај Сега

Патот кон Врвот

Надгради се себе си и купи ја книгата на Тоше Зафиров.

Се’ што треба да направите е да да ни пратите порака на нашата електронска пошта ([email protected]) или на телефонскиот број (078/444/443) на Вибер.

    Препорачани

    Планови за Исхрана